Fevzipaşa Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: “ İnsanı esas alan, insanın evrensel haklarını kabul eden, sahip çıkan, insana insanca yaşama yollarını açan, koruyan, insanın en önemli ilkesinin çalışkan olmak olduğunu kabul eden lider bir ülkenin bireyi olarak yetişmesini sağlamak “

Misyon: “ Yarının hesabını bugünden tutmak “

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:30
Isınma: Kalorifer
Lojman: 3 - A Blok, B Blok, C Blok Her blokta 8 daire bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: Okulumuza yarım saatte bir İslahiye merkezden gelen şehir içi araçları bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, hentbol turnuvalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (506) 680-6563

WEB - https://fevzipasaborsaistanbulybo.meb.k12.tr

Adres - FEVZİPAŞA MAHALLESİ YATILI BÖLGE İLKÖĞRETİM OKULU MEYDANI NO1 İSLAHİYE/GAZİANTEP (GEÇİCİ OLARAK FEVZİPAŞA ŞEHİT İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU İLKOKULUNDA)

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Yerleşim Yeri - İslahiye ilçesine 10 kilometre uzaklıkta, il merkezine 80 kilometre uzaklıktadır. Demiryolu ulaşımı mevcuttur. Okulumuzun hemen yanında TOKİ konutları bulunmakta olup öğretmenlerimizin çoğunluğu lojman veya TOKİ konutlarında ikamet etmektedirler.

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km İslahiye Merkeze Uzaklık